ЗА НАС

Кои сме ние?
 
Мебелите Vesse, които са спечелили важно място в мебелната индустрия от 1999 г., продължават да се намират във вашите домове.
 
Ние поддържаме качеството и удовлетвореността на клиентите на преден план, предлагайки принцип на удовлетвореност на клиентите и гъвкави условия на плащане от години. В допълнение към нашите продажби и следпродажбени услуги, ние успяхме да ни създадем име с нашите кампании.
 
Ние работим заедно с най-добрите производители в Турция. Ние предлагаме най-красивия дизайн и най-богатите продуктови опции с мебелни концепции, които се харесват на всеки вкус.
 
В Vesse мебели ние продължаваме да предлагаме видове мебели, необходими в дома. Освен мебелни групи, можете да доставяте и аксесоари за мебели. Нашата продуктова гама включва десетки мебели и декоративни продукти като дивани, ъглови гарнитури, спални и трапезарии. Ние съобразяваме Вашия комфорт и удовлетвореност с диванните комплекти Avangarde, спалните комплекти, новите модели дивани и цени.
 
Ако желаете, можем да доставим закупените ви мебели на по-късна дата. Ние съхраняваме продуктите, които сте избрали, в нашия склад от 2500 квадратни метра. Ние доставяме вашите мебели, съхранявани в подходяща среда, която не уврежда свойствата на мебелите, до вашия адрес на датата, която поискате.
 
Като мебели Vesse, ние също предлагаме различни средства за плащане, като например вноски по кредитни карти с различни кампании за пазаруване на мебели. Ние предоставяме 2-годишни пълни, 3-годишни гаранции за поддръжка на нашите продукти. Доставяме мебелите до адреса, а монтажа и монтажа в цяла Тракия правим безплатно.
 
В нашите колекции ще намерите модели и цветове, подходящи за всеки стил!

Нашият професионален екип и вдъхновяващи интериорни дизайнери проектират за вас!

+